Stugor att hyra och logi
– vid havet och i den härliga naturen och omgivningarna i den bohuslänska skärgården, på Tjärnö nära Strömstad och Kosterhavets marina nationalpark. 

Välkommen att höra av dig för mer information! Berätta vilken tid du är intresserad av och vilket antal personer det gäller. 

Stugorna uthyres främst veckovis i maj/juni och augusti/september
– före och efter kurstid. Enstaka nätter är lediga vid kursbyten.
Eventuellt kan det finnas någon stuga ledig under någon sommarvecka eller kurs, vilket vi oftast vet först några veckor före kursstart. Se bokningsläget i kalendarium för retreater och kurser.

Stugorna ligger lantligt, naturskönt och är enkla men trivsamma. Gemensamma
duschar och toaletter finns i separat byggnad.

Den nybyggda Kaprifolen för 4 personer har egen toalett och dusch och kan hyras under hela året.

Rum i huvudbyggnadens övervåning kan man bo i under kurs/retreat och har toalett och dusch i samma byggnad på bottenvåningen.

 Vi samarbetar med Strömstads turistinformation.

PLANTRULE3

 Nya Kaprifolen (sedan 2017)

Består av två dubbelrum, trinettkök med varmt och kallt vatten, kyl med frysfack, vattenkokare egen toalett och dusch. Kan hyras under hela året.

 Lillstugan är lagom för två personer. Ett allrum med kök med kallt vatten, kylskåp med frys, vattenkokare och ett tvättrum med handfat finns.

Hyrs ofta ut tillsammans med Lillebo, den lilla röda stugan till vänster om Lillstugan, som har ett rum med två bäddar och handfat, men inga kokmöjligheter. Uteplats finns mellan stugorna.

Gemensamma toaletter och duschar till stugorna finns med ingång i nedre planet av Lillstugan i stenpartiet, nära flaggstången.

Loftet har två större rum i två plan som rymmer 3-4 personer. Kök med kallt vatten och tre bäddar varav en 120 säng på övre våningen. Den bortre röda halvan av byggnaden är kurslokal. 

Tre mindre stugor med kokmöjligheter och kallt vatten:      

Gula Paviljongen – 2 bäddar, kokmöjligheter, vattenkokare och kylskåp.
(nära värdfamiljens hus)
Lindebo – en till två bäddplatser med kokmöjligheter och vattenkokare.
(med toalett och kylskåp i röda byggnaden intill, till höger)

 

 

Nya Badstugan (sedan 2017)för två personer, är mycket trivsam och ligger enskilt. Har kokmöjligheter, vattenkokare, trinett med kylskåp och frysfack. Vatten finns utanför knuten att fylla glasbehållare med tappkran inne. 

 

PLANTRULE3

Kontakta oss för prisuppgifter och mer information!
Priset varierar mellan 400 kr och 1200 kr per dag,
beroende av vilken årstid och hur länge du vill stanna.
Ange önskemål om tid och antal personer.

gkontakta

 Upp