Röster om sommarkursen 

Aktiv avspänning, andning och egenvård

med Lisa Danåsen Wikström

  – Jätte bra! Jag är mycket nöjd med innehållet. Det är skönt att känna fullt förtroende för Lisa och hennes kunskaper. Hon förmedlar också en äkta värme och glädje som i hög grad bidrar till en avslappnad och avspänd miljö.

– Mycket duktig och inspirerande kursledare! Bra fördelning mellan schemalagda aktiviteter och fritid.

– Mycket nöjd medlisastrack00 kursen. Lisa, positiv, observant, inkännande och lyssnande samt suverän i sin roll som förmedlare av kunskap om spänningar i kroppen och övningar för att förebygga och behandla dessa. Det vi lärt oss på kursen är viktigt för många i vårt ”onaturliga” och stressade samhälle. Kunskapen borde spridas!

– Så mycket mer än jag hade räknad med. Många bra tips, många härliga skratt! Kram och Tack!

– Mycket bra, omväxlande övningar. Bra med övningar på både klipparna och i övningssalen. Lagom stor grupp. Bra övningslokal, mysig.

– Kursen har varit otroligt bra! Lugnt och härligt. Tyckte när jag åkte hit att kursen var lång, men nu vet jag att det behövdes för att varva ned och få en helhet. Jag tycker att man fått med sig otroligt mycket!

– Mycket bra upplägg och Lisa är en otroligt kompetent pedagog. Bra variation på rörelser. Jättebra med tiderna för de olika passen och att det fanns så mycket ledig tid så det verkligen blev en semestervecka.

– Bra att alisasidb00lla delar av kroppen gicks igenom noga, så att olika människor kan hitta just sin del som kanske är mer spänd och spänna av den. Kroppens helhet fick man med sig på ett bra sätt.

– Lärde mig många bra saker – mest gillade jag bollarna som massageredskap.

– Högsta betyg. Tack, Lisa. Din undervisningsskicklighet imponerar, tycker vi. Värme, glädje och naturlighet.

 Vill tacka dig så väldigt mycket för din givande kurs på Gullnäs! Jag är tillbaka på jobbet denna vecka och då känner jag hur mycket veckan har hjälpt mig att komma in i detta med andningen tex på ett mycket djupare plan än vad jag hade trott. Med andra ord, jag fick verkligen ut mycket av kursveckan, mer än jag kanske hade hoppats! Jättehärligt! Tack än en gång.

– Kan inte beskrivas måste upplevas! Borde vara en mänsklig rättighet för alla att gå kursen. Innehåll: Bra avvägning mellan teori och praktik som förklarar varför osv, pedagogiskt och metodiskt, tar med helheten. Mycket bra kursledare, gedigen kunskap, pedagogisk, trevlig, lever som du lär, skapar stämning.

PLANTRULE3