v. 29, Söndag till lördag 18/7-24/7 2021, 6 dygn

Kurs i välmående och inre, personlig utveckling

med morgonyoga, raw food, vegansk matlagning, örtlära, guidade meditationer, undervisning om våra chakran och livscoaching individuellt och i grupp. Möjlighet till extra individuella pass. Tid för dig själv i vacker miljö.

Du är varmt välkommen till ett sommar-retreat med fokus på inre och yttre välbefinnande i helhetsperspektiv!

Om kursen och kursledarena

Under denna kursvecka får du mer kunskap och inspiration om vegansk mat, vi bjuder på recept, inspiration och du får laga mat med kocken. Naturen, ogräsen och örterna är bra till mycket, som naturmedicin, hälsosam kost och ett välmående, vi vill öppna upp denna dörr för dig! Maria inspireras av naturens grönska och färger. Hon har sedan många år tillbaka fokuserat på raw food, vegansk och ren mat. Maria kommer att dela med sig av sina kunskaper och ta med dig på en spännande örtvandring som säkerligen kommer öppna upp för nya ideer och inspiration!

Maria Arén är hälsokock läkeörtspedagog och läkeörtsterapeut, och gått kurser i rawfood, levande föda och auyrveda. Läs mer på www.systerkanel.se

Jenni Johansson arbetar som intuitiv holistisk livscoach och som Holy Fire Reiki healer, som är en japansk energimedicin för djup avslappning, stressreducering, självläkning och personlig och andlig utveckling. Holy Fire Reiki är en uppdaterad form av Reiki med ännu högre energier som är både mjuka och mycket kraftfulla. Holistisk life coahing är djupgående, terapeutisk, emotionell, mental, helande, själslig, intuitiv och medial. Vi arbetar med dåtid, nutid och framtid och ser till hela människan, själen, sinnet och kroppen. Med hjälp av starka frågor och vägledning får du hjälp att känna in vad ditt hjärta vill och att nå dina önskade mål.

Jenni kommer att berätta mer om hur både denna coachingform och Reiki fungerar på plats. Guidade mediation och djup avslappning/grupphealing till de som önskar. Hon kommer att erbjuda var och en av gästerna ett enskilt coachingtillfälle. Det finns även möjlighet att boka in ytterligare enskild healing och/eller coaching hos Jenni under veckan för reducerat självkostnadspris. Läs mer på www.j-star-design.se

Anna Wikström, som bor på Gullnäsgården, är fysioterapeut och har utövat Ashtangayoga i 12 år. Hon kommer leda skön morgonyoga som passar för alla.

Mer om vistelsen

Under den lediga tiden finns möjlighet att bada, vandra, cykla, paddla, ro, göra utflykter eller bara vara och ha det skönt i den vackra näromgivningen, Lindholmen och naturreservatet Saltö vid Kosterhavet. Det är 5 km till närmaste livsmedelsaffär och 1 mil till Strömstad. Viss bussförbindelse finns, Västtrafik Buss nr 997.
Det finns även en vedeldad bastu att njuta av.

Kursen börjar med kvällsmat kl 18, incheckning från kl 16, och avslutas med lunch på lördagen kl 12. Kursen hålls i en mycket naturskön rofylld sommaridyll, i en trivsam, avspänd och familjär atmosfär med kurspass även utomhus. Du serveras 3 välsmakande måltider vegetarisk mat, mestadels ekologisk, tillagade med själ och hjärta. Alla hjälps åt med viss karmayoga under veckan, enkla göromål.

Boende finns i olika prisnivåer i enkelrum eller delat rum i olika trivsamma stugor inom området med gemensam toalett och dusch i separat byggnad eller på ovanvåningen i huvudbyggnaden med toalett och dusch på bottenvåningen. Det finns en nybyggd stuga Nya Kaprifolen med egen dusch och toalett som har två rum med två bäddar. För mer information om boendet, läs under hyra stuga eller kontakta Gullnäsgården.

Varmt välkommen med din anmälan!

Priser och anmälan 2021

Begränsat antal deltagare och extra stor hänsyn tas och ökad hygien efterföljs under kursen.

Kursavgift  2650:- inklusive visst kursmaterial, recept
Kost & logi 6 dygn enkelrum 5250:-, delat rum 4600:-
ev. Nya Kaprifolen, 2 rum, tot 4 platser: 5750:- i enkelrum, 4900:- i delat rum. Stugan har egen toalett och dusch.
Anmälningsavg. 500:- som är en del av totalbeloppet, betalas in till BG: 504-9747 dit också resterande avgifter betalas. Slutbetalning görs senast tre veckor före kursstart.
Allmän information och avbokningsregler kan du läsa här.
Anmälan och information: Snarast till Maria info@systerkanel.se 070-4672785.